SEORANG PELAJAR YANG RELA MENJADI PELACUR DEMI KEKASIHNYA

CERITAONLINE.COM – Seorang pelajar yang Rela Menjadi Pelacur Demi Kekasihnya

Kisah ini benar benar berlaku.. Aku menetap dan berniaga dikawasan kediaman kolej Universiti tidak perlulah aku menyatakan disini..

Agen Judi Online  – Aku menjalani perniaga makanan dan minuman, dan memang ramai sangat pelajar disini.. Terutama awek-awek yang menjadi idaman lelaki macam aku mencari teman hidup seorang gadis yang berpelajaran bagi menjamin masa depan aku..

Aku mencari laman sosial berkenaan dengan universitas itu untuk tahu perkembangan semasa kerana perniagaan aku bergantung pada pelajar.. Kalau pelajar cuti perniagaan aku akan merosot.
Dan disini bermula kisah aku..

Agen Poker Online  -Aku membuka laman sosial universitas tersebut dan banyak post-post yang penting tentang sukan yang dianjurkan waktu itu.. Aku tertarik dengan seorang gadis yang update status sukan itu.. Dia seolah-olah seorang yang berjawatan dalam program itu.. Aku add facebook dia mungkin banyak yang aku boleh dapat makluman tentang program itu..

 

 

 

Facebooknya tiada gambar miliknya semua diprivacy kan. Tapi aku tak peduli kerana bukan itu tujuanku.. Dan dia approvekan permintaan menjadi rakannya,aku tidak dapat tidur dan aku update status” malam ni aku jadi burung hantu la”.. Tiba2 gadis yang aku add tadi dia membalas diruang komen ku.. “sama lah kita”.

Agen Sabung Ayam Online  – Disitulah bermula perkenalan kami.. Aku memanggil dia INA bukan nama sebenar.. Dia begitu sporting sehingga mudah aku mendapatkan no ponsel dia dalam satu hari kami kenal.. Dia mengambil diploma jurusan sains dan matamatik di universiti ini Dan dari chat aku beralih ke mesage.. Kami berhubung dan merancang untuk bertemu.

Selepas 2,3 hari perkenalan didalam mesage kami bertemu petang itu..hmmm orangnya tidak lah cantik seperti dalam gambar yang dibagi pada ku.. Tidak ada sedikit pun teste aku.. Pendek paras bawah dadaku, kulit tak berapa cerah hitam manis kot, badan mantap berkasut tumit tinggi untuk cover ketinggiannya tapi satu je yang buat aku tertarik.. Dia sopan, pakaiannya pun sopan menutup aurat.
Dalam perkenalan kami dia sungguh baik sehingga aku menjadi suka padanya, aku tidak memandang paras rupanya tetapi budi bahasa dan sikapnya membuat aku jatuh cinta..

Agen Bola Tangkas Online  – Ramai rakan-rakan aku menasihati aku bahawa pelajar-pelajar disini semua kaki kikis.. Tapi aku percaya tak semua begitu dan aku yakin dia tak begitu.
Suatu hari aku mengungkapkan kata cinta padanya, dan dia berkata dia memang suka pada aku dan dia menyatakan dia takut nak bercinta sebab takut dikecewakan seperti dulu katanya..

Aku memberikan kata-kata yang meyakinkan untuk mendapatkan cinta dia..dan dia mula menerima aku.
Dan suatu malam kami bercakap ditelepon dia jujur pada aku bahawa dia pernah terrlanjur dengan bekas teman lelakinya.. Bukan satu teman lelaki tetapi tiga.. Ketiga-tiga teman lelakinya pernah terlanjur dengannya..

Agen Tembak Ikan Online  – Aku memang terkilan sedikit dengan kenyataan itu tetapi apakan daya hati dah sayang jadi aku terima dia seadanya dan melupakan apa yang berlaku dulu padanya..
Beberapa bulan kami bercinta dia tidak menunjukkan apa2 masalah.. Malah seorang yang setia dan jujur padaku.. Tiba suatu hari saat dia melepak dikedai aku dia duduk melayan mesage dan aku merampas handphonenya.. Dan aku pelik selama ini dia tidak pernah peduli kalau aku mau buka handphonenya.. Saat itu terbongkar segala rahsianya..

Sebelum dia megenaliku dia menawarkan perkhidmatan seks untuk menyara yuran pengajiannya. Setelah megenaliku dia berhenti dari membuat kerja terkutuknya itu.. Mesej yang sampai itu dari coustmernya yang mahu melanggannya.. Dia menyatakan itu kisah lamanya..
Bagiku dia begitu jijik! Kotor! Pelacur…! Aku geli dengannya..! Menyesal menerimanya.. Aku memaki hamun dia berbagai tomahan yang aku lemparkan pada dia..
Dia menangis diatas kesalahnya..

Kerana kasihan melihat dia aku berfikir.. Aku menyayanginya dan bagiku tidak salah menerima perempuan sebegini malah pahala besar kalau kita dapat megubahnya..
Melihat keadaan dia begitu menyesal akan perbuatannya dahulu aku menjadi kasihan dan aku menerima dia seadanya..

Aku tekad walau apa terjadi aku tetap menyayanginya dan terima dia seadanya.. Aku belikan dia no baru dan segala email pelanggan seks servisnya di hp aku padam dan bersihkan.. Kini dimata aku dan keluarga dia adalah wanita muslimah yang baik.. Aku harap pengorbanan aku berbaloi walaupun pandangan masyarakat megatakan aku bodoh kerana menerima perempuan pelacur spt ina kalau mereka tahu.

Kami Menyediakan Berbagai Promo Menarik Untuk Member Setia Kami Yaitu:
Bonus New Member 20% LANGSUNG
Bonus Depo WeekEnd 5% SABTU-MINGGU
Bonus Cashback 10% HITUNGAN TIAP MINGGU
Bonus Referral 15% AWAL DEPO & BULAN

Silahkan Hubungi Kami Melalui:
LIVECHAT : www.stationbola.com
PIN BB : 52E67404
WHATSAPP : +85581739597
SMS : +85581739597
SMS : +6287768868658

SABUNG AYAM * POKER * TANGKASNET * 368MM TANGKAS * 88TANGKAS * SBOBET * IBCBET * ISIN4D * GG626 (tembak ikan dan Game slot) * JOKER (tembak ikan dan Game slot)